Over mij

Hallo, ik ben Isabelle en ik ben 25 jaar oud (28.06.1990).
Ik woon samen met mijn vriend, Bart, en een heel ondeugend konijn, genaamd Baptiste, in een ruim appartement in Tienen, België. Ik en mijn vriend zijn 5 jaar samen en ik zou me geen leven zonder hem meer kunnen voorstellen!

Ik heb er een studie Opvoeder-Begeleider opzitten en heb ook een tijdje in deze sector gewerkt als animatrice in een Woonzorgcentrum. Ik heb deze job altijd heel erg graag gedaan, maar doordat ik eind 2012 ziek werd, is het voor mij op dit moment jammer genoeg niet haalbaar om te gaan werken.
Ik heb de ziekte van Crohn sinds eind 2012 waarvoor ik nu om de 6 weken in het ziekenhuis Remicade krijg via een infuus. Rond dezelfde tijd dat ik last begon te krijgen van mijn buik, kreeg ik spier- en gewrichtspijn, ik was altijd uitgeput, kon me niet concentreren… Het heeft 3 jaar geduurd voordat ik de diagnose fibromyalgie kreeg. In de loop van die 3 jaar kreeg ik meer pijn en meer bijkomende klachten, waardoor ik nu steeds erg beperkt ben in wat ik kan doen op een dag.

Ik ben een heel groot dierenliefhebber. Het liefst had ik een hele kinderboerderij, maar dat zijn dromen voor later. Ik ben vooral gek van paarden en heb ook een paar jaar dressuurwedstrijden gereden. Maar door de pijn ben ik jammer genoeg een hele tijd moeten stoppen met rijden. Nu is het plan om dit stilletjes aan weer te gaan opnemen.
Ik heb ook 2,5 jaar een eigen pony gehad, Schimmeltje. Ik heb met haar leren rijden in de manege en toen de manege sloot, heb ik haar overgenomen. Ze heeft nog 2,5 jaar bij mijn grootouders op een prachtige wei kunnen genieten van een welverdiend pensioen en veel verwennerij. 19 mei heb ik haar jammer genoeg moeten laten inslapen en ze wordt nog elke dag heel erg gemist.

Miel 129

Food! Ik kook erg graag en eet het nog liever op, haha en sinds mijn 9e ben ik ook vegetariër. Als je geïnteresseerd bent in mijn eigen vegetarische recepten, kan je zeker een kijkje gaan nemen op mijn foodblog: My Messy Vegetarian Kitchen!
Verder lees ik erg graag, vooral fantasy, maar ook dit is moeilijk vanwege de pijn. Luisterboeken zijn een goed alternatief, maar dat is toch niet hetzelfde.
Voor de Harry Potter freaks onder ons, ik ben ook lid van Pottermore, mijn naam is CentaurWing3707 en ik zit bij Griffoendor.
Ook kijk ik heel erg graag series en films. Ik ben momenteel zoveel series door elkaar aan het kijken, dat het een beetje verwarrend wordt, haha.

wpid-img_20150510_200726.jpg

Ik lees al een hele tijd heel wat blogs en heb eerder ook al een tijd een blog gehad. Maar nu wil ik er echt voor gaan met Lifestyle Isabelle!!
Er komt elke maandag, woensdag, vrijdag om 13u een artikel online, waarin ik schrijf over Beauty, lifestyle of fashion en zondag komt er ’s avonds een snapshots artikel online.

Veel leesplezier en laat zeker een reactie achter!

Volg je me al op Bloglovin’ en Instagram?

xx. Isabelle

7 reacties op ‘Over mij

 1. Hey Isabelle,

  Ik wist helemaal niet dat je nog een extra blog had met receptjes, superleuk! Ga ik vast eens kijken om inspiratie op te doen 🙂
  Minder leuk is dat je zo moet opletten met wat je doet om geen pijn te krijgen.. Lijkt me vervelend, maar ik heb respect voor de manier waarop je er mee omgaat! Ik heb maandag namelijk helemaal niets gemerkt, je kwam gewoon vrolijk over 🙂
  Ook heel leuk van het dierenvriend-gedeelte. Ik herken me hier volledig in en heb ook paardgereden en altijd veel huisdieren gehad. Zalig dat je dat ook hebt, haha. Welke huisdieren heb je momenteel?
  En ik ben trouwens ook altijd Harry Potter fan geweest, maar ik heb (nog) geen Pottermore! Misschien een ideetje om eens aan te maken 😉

  Liefs,
  Jozefien

  Like

  1. Hey Jozefien!
   Ja, ik laat niet zo snel zien wanneer ik pijn heb. Ik kan er ook meer van genieten als ik vrolijk doe. Achteraf heb ik wel 2 dagen veel last gehad en in bed gelegen. Maar ik vond de meeting zo fijn, dus dan neem ik dat er bij 🙂
   We hebben nu alleen een konijn als huisdier, ze loopt hier vrolijk rond altijd. Meer huisdieren gaat nu niet omdat we in een appartement wonen.
   Pottermore is trouwens wel een aanrader als je meer over de boeken te weten wil komen en bijkomende verhalen wil lezen over vanalles en nog wat!
   Het was leuk je te ontmoeten maandag! Zeker voor herhaling vatbaar 😉

   Geliked door 1 persoon

   1. Is inderdaad een hele goede manier om ermee om te gaan 🙂
    En ik kan me voorstellen dat huisdieren op een appartement niet zo heel erg handig is; maar wel fijn dat je toch een konijntje hebt!
    Ik ga direct eens op Pottermore kijken, bedankt voor de tip!

    Het was inderdaad een leuke ontmoeting 😉

    Like

   2. We hebben wel een redelijk groot appartement gelukkig. Een kat zou hier ook makkelijk gaan, maar daar zijn we jammer genoeg allebei allergisch aan.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s