One Lovely Blog Award

one lovely blogger award

Kathleen van The Good, The Fab and The Lovely, nomineerde me laatst voor de One Lovely Blog Award. Ik had hier eerlijk gezegd nog niet van gehoord en normaal doe ik ook niet mee aan dit soort awardartikelen. Maar de bedoeling bij deze award is dat ik 7 weetjes over mij voor jullie op een rijtje zet en dat vond ik wel een leuk idee!

one lovely blog award 5

1.

Ik kijk heel graag teken- en animatiefilms. Eigenlijk ben ik soms gewoon een groot klein kind op dat vlak. Elke keer als er weer nieuwe films worden toegevoegd op Netflix ben ik dolgelukkig. Mijn doel is om alle Disney teken- en animatiefilms te kijken. Ik heb dus een lijst waar ze allemaal opstaan en die ik dan afstreep.
Oh, en ik kijk ook heel graag pokemon en speel het soms nog op een antieke gameboy.
En ik vind Dispicable Me en die Minions vreselijk.

one lovely blog award 3

2.

Ik mis paardrijden vreselijk hard. Ik heb al meer dan een jaar niet gereden nu door de pijn en ik vind het zo erg dat ik het niet kan. Paardrijden was mijn leven, ik ging verschillende keren per week rijden, ging op dressuurwedstrijd, ik heb een paard mee opgeleerd en ben dan ook met hem op wedstrijd geweest. Ik heb het allemaal moeten opgeven omdat het zoveel pijn doet. Ik ben nog wel een paar keer naar wedstrijden gaan kijken, maar ik voelde me er dan altijd zo slecht door achteraf dat ik het nu niet meer doe. Op de linkse foto zie je mij met Gipsy, een hevige merrie waar ik elke keer hard op moest werken, zeker als we op wedstrijd gingen. Jammer genoeg is ze begin dit jaar gestorven. Rechts zie je mij met Darco (zoon van Gipsy) toen ik vorig jaar toch nog eens met hem op wedstrijd ging. Ik heb hier toen zoveel pijn van gehad, maar ik was toch dolgelukkig! Darco heb ik mee opgeleerd en ik ben zo trots op hem!

one lovely blog award 7

3.

Ik lees supergraag, bijna alle boeken in onze boekenkast zijn van mij. (Ok, er is maar 1 legger waar boeken van mijn vriend op staan en dat zijn er dan nog maar een stuk of 5.) Ik heb ook alles in mijn kast al gelezen (behalve die van mijn vriend). Ik koop pas een nieuw boek als het vorige (bijna) uit is. Ook lees ik boeken heel vaak opnieuw, als ik dat niet zou doen, zou ik er al veel meer hebben, haha. Ik denk dat ik de eerste 4 Harry Potter boeken 8x heb gelezen ofzo.
Oh, ik kan er ook niet tegen wanneer mensen hun boeken plooien. Zo met paperbacks en die dan volledig openleggen of omplooien. Ik wil dat mijn boeken er als nieuw blijven uitzien. Daarom dat ik ze ook niet graag uitleen.

one lovely blog award 6

4.

Mijn kledingkast is nogal saai en eentonig… Zwart, grijs, wit, donkerrood, … Je zal mij niet snel in iets felgekleurd zien rondlopen en ik ben daar eigenlijk wel tevreden mee, haha.

one lovely blog award 2
5.

Ik was al eerder verliefd op Bart toen ik 15 was. Hij heeft een half jaartje in de manege waar ik reed in de cafetaria gewerkt. Toen was dat leeftijdsverschil enorm, ik 15 en hij 21. Toen hij er stopte met werken heb ik hem jaren niet gezien. Tot hij op mijn facebook verscheen tussen mensen die je misschien kent. Ik stuurde een berichtje en kreeg maanden later antwoord. Van het ene kwam het andere en ondertussen zijn we bijna 6 jaar samen. De foto’s zijn van vorig jaar toen we 5 jaar samen waren, we gaan dan altijd naar de Kerstmarkt in Leuven omdat we dat op onze eerste date ook deden.

one lovely blog award 8

6.

Als beautyblogger kan je een nieuw makeup product pas gaan gebruiken wanneer je er foto’s van hebt gemaakt. Heel erg frustrerend trouwens. Soms liggen nieuwe producten enkele weken ongebruikt klaar om te fotograferen, maar dan is dat andere limited edition product belangrijker of dan is er weer slecht licht… En ondertussen ligt die mooie nieuwe lipstick of dat prachtige oogschaduwpalette daar maar verleidelijk op mijn makeuptafel. Zo erg… Hierboven zie je de doos met alle producten waar ik nog foto’s van moest nemen een tijdje geleden…

one lovely blog award 4
7.

Ik wou eigenlijk een chinchilla hebben (ja, ik wil er nog altijd eentje…), maar Bart zag dat niet zo zitten. En dan plots toen ik na 2 weken ziekenhuis naar huis mocht, stopte hij onderweg aan een dierenwinkel. Ik dacht dat hij mij gewoon een plezier wou doen door mij konijntjes te laten aaien. Maar toen we bij Baptiste stonden en die dolenthousiast tegen het raam opsprong, zei hij plots: “Wilt ge er eentje hebben?”. Ik helemaal vol ongeloof en dolgelukkig natuurlijk. Maar dus, onze kleine bunny was een echte impulsaankoop, wat eigenlijk niet zo slim was. Net dat het niet slim was om haar bij de dierenwinkel te kopen en er niet eentje te adopteren uit het asiel. Maar ik zou haar nu voor geen geld ter wereld willen missen!! En eigenlijk wil ik ook wel een tweede, maar daar heb ik Bart tot nu toe nog niet van kunnen overtuigen, haha.

Zo dat waren mijn 7 weetjes! Ik nomineer:

JulieVie De Julie

EvaHer Name Is Eva

MerelCRVY

VickyMango Banana Life

JozefienFullfilling Daydreams Tonight

SandraMiss Paperfection

GlenMy Life In Review

MarijkeKalliopia

Met andere woorden alle bloggers die ik ontmoet heb op de Bloggersmeeting in Leuven en de 2 bloggers die jammer genoeg moesten afzeggen! (behalve dan Kathleen, die me deze award doorgaf)

Volg je me al op Bloglovin’ en Instagram?

xx. Isabelle


6 reacties op ‘One Lovely Blog Award

 1. Leuke post is het geworden!! Zo jammer van het paardrijden… Ik heb twee jaar geleden zo eens een initiatieles gedaan en op het einde vroegen ze mensen die misschien even in galop wilden gaan… ikke duh!!! Na de lengte van de piste in galop te rijden zat ik te blinken gelijk een kind op da paard… tranen in de ogen van de emoties!!! Ik zou me zo ingeschreven hebben voor beginnerslessen… Het feit dat ik achteraf 3 weken bijna niet kon gaan van de rugpijn heeft dat echter belet… Ik heb zo een zwakke rug en dan is paardrijden écht not done… maar ik ben zooo blij dat ik het toch eens gedaan heb en dan vooral die galop… ZALIG! Ik kan me voorstellen dat je dit ongelooflijk hard mist.

  Wat het boeken omplooien betreft : mijn dochter is net hetzelfde!!! Zij is daar echt allergisch voor hé, mensen die hun boek zo hard plooien of die een hoekje omdraaien van een blad ipv een boekenlegger te gebruiken… ze leent regelmatig boeken uit aan een nicht en da kind durft die boeken amper open doen 😀

  En tot slot : wat een mooi liefdesverhaal 🙂

  Groetjes! Kathleen

  Geliked door 1 persoon

 2. Echt een heel leuk artikel. Ik heb vroeger ook paardrijden gedaan en mis het ook ontzettend hard. En ik ben MEGA jaloers op uw konijn, ik wil al heel lang een schattig konijntje, maar met dat kotleven is dat niet echt mogelijk.
  Ik ben al hevig aan het nadenken wat ik zou schrijven. Best moeilijk 7 dingen verzinnen 🙂

  Geliked door 1 persoon

  1. Hihi, ja Baptiste is echt een schatje. Soms wel heel ondeugend maar ook heel slim. Dus we hebben haar echt al veel kunnen leren! Voor op kot is het denk ik wel te moeilijk idd, ze hebben ruimte nodig om te kunnen spelen he!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s