Snapshots of the Week #44: Infuus en en ziek zijn

image

Dinsdag had ik alweer een afspraak in het ziekenhuis voor mijn infuus. Die 6 weken zijn altijd zo snel voorbij! De laatste keren voelde ik me altijd licht in mijn hoofd en heel slap nadat mijn infuus ongeveer een kwartier aan het lopen was. Er was nu beslist om het trager te laten lopen in de hoop dat ik dan geen reactie zou krijgen. Dus nu duurde het bijna 2 uur in plaats van 1, maar het hielp wel.

Achteraf was ik zoals altijd erg moe. Omdat ik een afspraak had op dinsdag kon Bart me niet brengen, maar mijn opa was zo lief om me heen en terug te rijden. Ik heb het een hele tijd geleden eens met de trein geprobeerd maar dat was toen echt heel zwaar en eigenlijk ook gevaarlijk omdat ik de hele tijd het gevoel had dat ik zou omvallen.

image

Baptiste is het beste gezelschap ooit. Ze keek mee series toen ik niet uit bed/zetel kon na mijn infuus. De dag na mijn infuus is sowieso een dag dat ik niks kan en ik krijg altijd migraine, maar nu begon ik ook nog eens ziek te worden. Top.

Ik keek veel Weeds en begon ook weer aan Once Upon A Time. En check de makeup van Cruella, zo perfect.

image

Ik had trouwens in het ziekenhuis oreo’s met pindakaas gekocht. Het beste van twee werelden!

Haha, deze kwam ik tegen op instagram. Dat konijn achteraan!!

image

Baptiste stak wat deugenieterij uit. Op de een of andere manier was ze op de keukentafel geraakt en had ze lekker van het fruit zitten eten. Ik hoorde pas iets toen ze haar blik met korrels op de grond stootte.

En dan achteraf nog komen bedelen, haha.

image

En dan gisteren werd ik goed ziek. Wat eerst nog maar een beetje snotteren was en wat hoesten werd erger en erger. Hoewel, ik heb niet veel nodig om me miserabel te voelen natuurlijk. Als je elke dag een 7/10 pijn hebt, zorgt een simpele verkoudheid er al voor dat dit een 8/10 wordt. To make matters worse, is het deze week ook nog eens die ene leuke week van de maand. Ja, echt. Slapeloze nachten en weer heel veel huilen. Ik ga blij zijn als de week voorbij is en mijn verkoudheid beter wordt. Hoewel ik sinds ik remicade krijg elk jaar van half september tot februari ofzo verkouden ben…

En weet je wat nog het ergste van alles is? Als ik echt ziek ben, mag ik Baptiste niet bij me hebben omdat we niet willen dat ze ook ziek wordt…

Hoe was jouw week?

xx. Isabelle


2 reacties op ‘Snapshots of the Week #44: Infuus en en ziek zijn

  1. Ooo en ik dacht nog, wat fijn dat je dan Baptiste nog hebt om mee te knuffelen terwijl je daar ziek ligt te wezen… maar inderdaad, virussen verspreiden zich ook naar dieren… Bah bah bah bah 😦

    Like

    1. Ja inderdaad, dat riskeer ik liever niet. En uiteindelijk is ze ook niet echt een knuffelkonijn. Ik kan haar niet oppakken en ze komt ook iet op de schoot ofzo. Ze is veel te actief en loopt de hele tijd rond en wil veel spelen. Bij mij komt ze soms wel fletsen, dan komt ze naast mij in de zetel liggen en dan liggen we samen serie te kijken en ik moet dan aaien. Want als ik stop kan ze heel verontwaardigd kijken, haha.

      Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s