Happy Blue Box September

HBB sept 1

Ik was er al op aan het wachten, de Happy Blue Box van September. En deze keer werd ik niet uit mijn bed gebeld door de postbode, maar was ik al wakker, netjes aangekleed en aan het wachten op de postbode terwijl ik mijn eerste kop koffie van de dag dronk. It helps to be prepared!

De Happy Blue Box is een nieuwe beautybox in België en bestaat sinds juni dit jaar, dit is nu dus de vierde box.
Het is wel een bekend concept, je krijgt elke maand een verrassingsbox toegestuurd waarin dan verschillende beautyproducten zitten. Je weet dus pas wat je krijgt wanneer je je box open doet!

HBB sept 3

De Happy Blue Box onderscheidt zich van andere verrassingsboxen doordat het een klein bedrijfje is, alles werkt dus heel wat persoonlijker. Ook zijn alle producten in de box altijd travel of full size. Als je staaltjes of mini’s meekrijgt, zitten die er gratis bij.

Er zijn 3 verschillende boxen verkrijgbaar, de Happy Girls, Happy Women en Happy Men Box.
Doorlopend abonnement – € 17,95 / maand
3 Maanden abonnement – € 55
Eenmalige box om uit te proberen – € 19,95

De verzendkosten binnen België zijn gratis, naar Nederland betaal je € 2,50 extra.

Als je nieuwsgierig bent naar de inhoud van de voorgaande boxen, mijn reviews daarvan kan je hier vinden:

Happy Blue Box Juli
Happy Blue Box Augustus

HBB sept 4

Maar nu is het tijd om de box van September uit te pakken en te ontdekken wat er deze keer allemaal in zit!

Zoals altijd zit alles in een mooie lichtblauwe doos met het Happy Blue Box logo er op. Ik heb de voorgaande dozen al elke keer bewaard om spulletjes in op te bergen en ga dat met deze ook doen.

Het eerste wat je ziet als je de doos opendoet is een leuk sjaaltje en het “menu”, in dit boekje staan alle producten uit de Happy Blue Box met wat extra uitleg bij. Ik laat dit boekje toe totdat ik alles heb uitgepakt.

HBB sept 2

Er komt al meteen een lekkere geur op me af wanneer ik het deksel van de doos doe en ook deze keer is de doos weer goed gevuld. Er zit zelfs nog een extra bij dat niet in de doos paste.

LAURA BIAGIOTTI – AQUA DI ROMA

HBB sept 8

HBB sept 9

HBB sept 23

Ik begin met de bodylotion uit de huidverzorgingslijn van modeontwerpster Laura Biagiotti. Ik vind dat de verpakking er al mooi uitziet en dit soort tubes zijn altijd handig omdat je zo al het product uit de verpakking kan halen.
De bodylotion ruikt erg lekker maar niet te doordringend. De lotion is redelijk vloeibaar en hierdoor kan je hem makkelijk over je huid verdelen en trekt hij redelijk snel in, na gebruik voelt mijn huid zacht aan.
50 ml.

AVRIL – SHAMPOO COLOR SHINE

HBB sept 5

HBB sept 6

HBB sept 7

HBB sept 20

Deze shampoo van Avril is een organische shampoo met natuurlijk granaatappelextract en frambozenpitolie, deze ingrediënten zorgen voor mooi glanzend haar en bescherming tegen invloeden van buitenaf. De shampoo zit boordevol natuurlijke ingrediënten, 99% van de ingrediënten is van natuurlijke oorsprong en 12% van de ingrediënten is biologisch.
De shampoo is bedoeld voor gekleurd haar, maar toch ga ik hem zeker eens uitproberen.
300ml.

MISS SPORTY – FOUNDATION

HBB sept 10

HBB sept 12

HBB sept 11

HBB sept 22

Deze So Clear Perfect Skin foundation van Miss Sporty maakt heel wat beloftes. Hij belooft overtollig vet te absorberen voor een mooie matte finish, acne en andere huidimperfecties tegen te gaan, de huid te hydrateren en ervoor te zorgen dat je niet gaat glimmen in de loop van de dag. Bovendien zou je foundation er tot 9 uur lang mooi moeten uitzien. Daarbij bevat hij ook nog eens vitamines A, E en C.
Ik kreeg de lichtste kleur in mijn box, wat ik sowieso al nodig heb. De kleur komt redelijk goed overeen met mijn eigen huidskleur en dus zal ik deze foundation nu zeker kunnen gebruiken. In de winter zal ik hem waarschijnlijk moeten laten liggen omdat hij dan net iets te donker zal zijn. De matte finish van deze foundation is niet zo geschikt voor mijn huid, want hij accentueert droge plekjes.
Ik vind het een leuk product, maar ik vind het best wel moeilijk om producten als foundation mee te geven in dit soort boxen, De kans dat hij niet de juiste kleur heeft of net niet geschikt is voor iemands huidtype is toch best groot.
30 ml.

RAIN PHARMA – AFTER OIL

HBB sept 13

HBB sept 15

HBB sept 21

En dit is het product met de lekkere geur! De Rain Pharma After Oil in de geur Mandarin-Orange-Lemon, echt hemels! De olie belooft je huid goed te hydrateren en zijdezacht te laten aanvoelen.
Deze olie is bedoeld voor onder de douche. Vlak voordat je uit de douche stapt, smeer je je in met deze olie en dit spoel je wat af (niet volledig wegspoelen), daarna kan je je gewoon afdrogen en aankleden zonder dat je huid plakkerig aanvoelt. Dit soort onder de douche producten vind ik altijd heel handig, ik ben sowieso al fan van die van de Laughing Buddha lijn van Rituals, maar deze geur is zeker even lekker!
100 ml.

NYC – ULTRA LAST LIPWEAR
BO.HO – LIP PENCIL

HBB sept 18

HBB sept 17

HBB sept 16

HBB sept 24

Verder zaten er nog 2 lipproducten in de box, een lipstick van NYC in de kleur 416 Berry Rich en een lippotloodje van Bo.Ho in de kleur Framboise. Twee lipproducten met een erg mooie kleur, perfect voor de herfst en je kan ze ook makkelijk samen gebruiken.
De Ultra Last Lipwear lipstick van NYC belooft to 6 uur lang te blijven zitten! De lipstick voelt heel romig aan en heeft goed pigment en een mooie, speciale berry kleur en een glansje. Op mijn lippen voelt hij erg prettig aan, jammer genoeg houdt hij het bij mij geen 6 uur uit, maar max 3-4 uur voor ik moet bijwerken. Ook moet ik zeggen dat ik de verpakking super onhandig vind, de lipstick kan niet volledig in de huls worden gedraaid, dus ik moet altijd uitkijken bij het openen en sluiten.
Het Bo.Ho Lippencil is een potloodje gemaakt met ingrediënten van 100% natuurlijk oorsprong. Het bevat sheaboter, bijenwas, bisabolol, vitamine E, ricinusolie en rijst. Het potloodje heeft een iets rodere kleur dan de lipstick, maar past er wel goed bij. Hij brengt makkelijk aan op mijn lippen en blijft daar dan mooi zitten. Je kan het op zich gebruiken en er je volledige lip mee inkleuren of hem als lipliner gebruiken samen met een lipstick.

ELINA – HAARBORSTEL

HBB sept 14

Als laatste zat er nog een haarborstel van het merk Elina bij de Happy Blue Box. Dit is niet het soort borstel dat ik fijn vind voor mijn haar omdat deze nogal ruw is en dus makkelijk haren uittrekt en breekt.
Ik ga hem wel beneden in een schuifje leggen zodat ik als ik wil nog snel mijn haar kan fatsoeneren voor ik de deur uitga, zo hoef ik niet steeds de trap op te lopen naar de badkamer.

HBB sept 25

Dit is het “menu” dat bij de box zit, zoals je ziet staat er bij elk product een korte uitleg over wat het is en hoe je het gebruikt.

HBB sept 19

Zo, dat was hij dan weer, de Happy Blue Box van deze maand. Wederom een mooie inhoud en ook weer een hoop natuurlijke producten! De After Oil van Rainpharma is mijn favoriet, maar ook de lipproducten vind ik erg mooi.

Zou je graag zelf ook een Happy Blue Box ontvangen of lijkt het je leuk om er eentje cadeau te doen? Neem dan zeker een kijkje op de website!

Volg je me al op Bloglovin’ en Instagram?

xx. Isabelle

Ik heb deze producten ontvangen ter review.


18 reacties op ‘Happy Blue Box September

    1. Oh ik zie nu dat ik die er ben vergeten bij te zetten, ik pas het morgen aan!
      De box bevat niet uitsluitend natuurlijke producten, maar ze zitten er tot nu toe wel elke keer bij. Heel erg leuk! Vandaag ook gedouched en dan de shampoo en after oil gebruikt. Beide zijn echt heel goed!

      Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie