Mijn Allereerste Mac Lipstick

mac diva 9

Het is zover, ik ben niet langer een Mac virgin!

De woensdag voor mijn verjaardag mocht ik van Lise, een goede vriendin van mij, zelf een cadeautje gaan uitkiezen bij Mac. Ik had tot dan nog geen enkel product van Mac in mijn bezit, maar had wel een uitgebreide wishlist.

mac diva 7

Ik mocht een lipstick uitkiezen, wat nog niet zo simpel was aangezien ze bij Mac zoveel keuze hebben! Ik wou graag een matte lipstick omdat ik dit zelf erg mooi vind en deze langer mooi blijven zitten. Dus ik maakte het mezelf al iets makkelijker en beperkte meteen mijn keuze tot alleen de lipsticks met een matte finish.

mac diva 8

Ik koos voor Diva. Een lipstick die ik al heel lang heel erg mooi vond.

Ik heb nog getwijfeld om een meer natuurlijke, nude kleur te nemen zoals bijvoorbeeld Velvet Teddy, maar als eerste lipstick mocht het wel iets opvallender zijn.
Sin vond ik ook erg mooi, deze is nog donkerder dan Diva.

mac diva 11

De lipstickhulzen van Mac kent iedereen al wel. Een mooie kogelvormige zwarte huls waar een heel klein zilveren spikkeltje doorheen zit en natuurlijk staat het Mac logo erop.

mac diva 6

mac diva 2

Ik ben altijd helemaal gek op een nieuw ongebruikt make up product, zeker wanneer het lipstick is, het ziet er altijd zo perfect uit. Jammer dat mijn lipstick nu net zo een klein deukje aan de bovenkant heeft…

De geur van de lipstick valt ook meteen op, hij ruikt heerlijk warm naar vanille.

mac diva 15

De swatch is meteen al prachtig! Diva heeft een mooie, diepe, donker rode kleur. Op en top vrouwelijk. Hij is ook volledig mat, maar glijdt wel makkelijk over mijn huid heen. Ook kan ik meteen een goede swatch zetten op mijn arm, pigment heeft deze lipstick dus genoeg, maar daar staan ze dan ook om bekend.

mac diva 12

mac diva 13

Dit was mijn look die ik droeg bij het etentje voor mijn verjaardag.

Ik ben echt verliefd op deze prachtige donkerrode lipstick, hij is zo mooi en ik vind hem stiekem ook heel goed bij me passen.

Hem aanbrengen is wel even moeilijk, met een donkere lipstick als deze zie je werkelijk elk foutje. Je moet je er eigenlijk al even bij neerzetten en je goed concentreren. Een lippenseeltje kan helpen om hem nauwkeuriger aan te brengen en je kan ook best even je concealer dicht bij je houden om eventuele foutjes bij te werken.

Diva heeft een matte finish en brengt hierdoor wat stroever aan dan een gewone lipstick, maar ik vond dit nog wel meevallen.

Ja, ik droeg een donkerrode lipstick bij een etentje. Diva werd dus meteen goed uitgetest. Perfect overleeft hij het etentje niet, je moet hem dus wel eventjes bijwerken omdat hij aan de binnenkant van je lippen gaat vervagen. Maar verder bleef hij wel mooi zitten, enkele drankjes overleeft hij moeiteloos.

mac diva 10

Samengevat, Diva is een prachtige, intense lipstick die door de matte finish lang mooi blijft zitten op je lippen.ย Het enige dat hem echt doet vervagen, is wanneer je iets gaat eten. Verder blijft hij bijna de hele dag op zijn plaats.
Wel is het belangrijk dat je lippen mooi zacht zijn voor het aanbrengen, dus scrub je lippen even van tevoren. Anders kan hij de velletjes een beetje accentueren, hoewel dit niet zo erg is als ik bij matte lipsticks van andere merken al heb gezien. Ook droogt de lipstick je lippen niet uit, wat ook zeker een groot pluspunt is!

Ja, ik ben verkocht. Ik heb zo lang uitgesteld om iets bij Mac te kopen omdat ik bang was dat, eens ik er iets van had, dat ik meteen nog meer wou. En dat is ook zo, ik ben al aan het denken wanneer ik de volgende keer weer de stad in kan. Oeps, niet goed voor mijn budget!

Hebben jullie al iets van Mac?

Volg je me al op Bloglovin’ en Instagram?

xx. Isabelle


18 reacties op โ€˜Mijn Allereerste Mac Lipstickโ€™

 1. Ik heb een paar dingen van MAC al ๐Ÿ˜‰ echt heel mooie dingen.
  Zeker de lipsticks zijn heel goed van MAC.
  Ik ga daar ook nog allemaal eens reviews moeten van geven.
  Als ik jouw blog lees dan heb ik er ook weer zin in hoor om te bloggen ;D
  x. Naomi

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s