Catrice Lash Multimizer Waterproof

lash multimizer 9

Een tijdje geleden moest ik een nieuwe mascara hebben. Ik gebruikte hiervoor altijd de Glamour Doll Waterproof mascara van Catrice of de All Eyes On Me Waterproof Mascara van Essence. (Ik gebruik bijna altijd waterproof mascara!) Ik ben over allebei heel tevreden, maar ik wou wel eens iets anders proberen. Ik keek even rond en kwam uiteindelijk thuis met de Ultimate Lash Multimizer Waterproof van Catrice.

lash multimizer 3De mascara zit in een matzwarte huls met blauwe metallic letters. De huls zelf is redelijk groot en dik.

lash multimizer 4De mascara belooft ultra veel volume, lengte en definitie zonder klontertjes. Het elastomeerborsteltje zou de mascara beter absorberen en de wimpers professioneel scheiden.

Het is een waterproof mascara die je makkelijk met waterproof oog make-up remover kan weghalen.

lash multimizer 5

lash multimizer 8lash multimizer 6

Wanneer ik de mascara opendoe, ben ik meteen verbaasd over de grootte van het borsteltje. Het is echt veel groter en dikker dan de borsteltjes die ik gewoon ben van mijn andere mascara’s. Ook is het borsteltje overal ongeveer even dik, maar aan het einde zijn de stekeltjes korter. Dit was, zeker in het begin, heel erg wennen. De eerste keren dat ik hem gebruikte, maakte ik dan ook veel foutjes, maar ik was het borsteltje al snel gewend. Ik had het wel makkelijker gevonden als het kwastje wat smaller was aan het uiteinde, zo kan je beter bij de kleine wimpertjes aan de binnenkant van je oog.

lash multimizer 1Boven zie je mijn wimpers zonder mascara. Ik moet zeggen dat ik wel van mezelf lange wimpers heb met een mooie krul erin. Ik heb dan ook niet heel veel nodig om lange wimpers te krijgen.

Onder zie je dan mijn wimpers met de Ultimate Lash Multimizer Waterproof mascara. Hij maakt mijn wimpers echt superlang, hij geeft echt een wauw-effect. Je kan de mascara wel wat opbouwen, maar hiermee moet je wel oppassen want dan krijg je wel al snel een spinnenpoten effect.

lash multimizer 2Full face

lash multimizer 7Ik ben heel blij met deze mascara. Ik moest even wennen aan de grootte van het borsteltje, maar eens je het gewend bent, werkt het eigenlijk best gemakkelijk! De Ultimate Lash Multimizer geeft een echt wauw-effect, hij maakt mijn wimpers heel lang, wat voller en hij separeert mooi. Ook is hij goed waterproof en blijft hij dus goed zitten zonder uit te vegen.

De Catrice Ultimate Lash Multimizer Volume Mascara Waterproof is voor € 4,89 te koop bij Kruidvat.

Volg je me al op Bloglovin’ en Instagram?

Untitled-1


4 reacties op ‘Catrice Lash Multimizer Waterproof

  1. Zo wat heb jij een lange wimpers! Mooi hoor 🙂
    Ik heb laatst ook voor het eerst een Waterproof Catrice mascara gekocht. Ben er ook tevreden over. Merk in ieder geval geen verschil met de drie keer zo dure L’oreal mascara’s die ik altijd gebruikte.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s