Gewonnen: Essence The Gel Nailpolish Shelfie

thegelnailpolishshelfie9
Enkele weken geleden ondertussen kreeg ik dit bericht via instagram. Ik had met de #longlastinglove hashtag-wedstrijd op instagram een shelfie gewonnen met alle nieuwe The Gel Nailpolisch lakjes van Essence erin!

Er stond een link in het bericht en daar moest ik mijn gegevens gaan invullen zodat ze mijn prijs konden opsturen. Gelukkig kan ik een beetje Duits en kon ik het formulier lezen. Er was 1 probleem, ik kon mijn land niet selecteren. En na het lezen van wat ik begreep van de spelregels, had ik helemaal niet mogen deelnemen aan de wedstrijd aangezien ik niet in Duitsland woonde. Oeps.

Ik had ook gewoon niet door dat ik meedeed aan een wedstrijd door het gebruiken van de hashtag #longlastinglove, dus het feit dat ik won was een grote verrassing. Ik heb dan maar een berichtje teruggestuurd en gezegd dat ik in België woonde en toen hebben ze me gezegd dat ze mijn prijs gewoon naar mij zouden sturen. Joepie!!

thegelnailpolishshelfie6

Ik had verschillende foto’s gepost met die hashtag en ik had dus eigenlijk geen idee met welke ik nu de wedstrijd had gewonnen. Op de (Duitse) website van Essence stonden alle 50 winnaars op een rijtje.

11117027_687101508068170_1375337390_n

Ik vind het zelf zeker niet de mooiste foto die ik ooit van mijn nagels nam en ook niet de mooiste foto die ik plaatste met de hashtag #longlastinglove. Maar goed hij werd toch uitgekozen!

Ik draag hier 34 candy love met de base en top coat.

thegelnailpolishshelfie3

En dan moest ik natuurlijk wachten, maar uiteindelijk kwam het pakket dan vorige week aan. Ik was ten eerste al blij dat mijn vriend thuis was, want het zat ik een grote kartonnen doos en woog heel zwaar. Ik had het dus waarschijnlijk nooit zelf de trap naar ons appartement opgekregen, haha.

Als ik de doos opendeed kwam dit er uit!

thegelnailpolishshelfie4En dit kon ik dan uit die verpakking halen. Wauw, Ik wist wel dat ik alle lakjes zou krijgen, maar als je het dan zo ziet is het echt wel heel veel!

Het is een shelfie, een systeem dat ik aan de muur kan ophangen als ik wil. Gewoon opendoen, ophangen en je hebt een hele rij nagellakjes.

Ik ga mijn shelfie niet ophangen. Ik heb er ten eerste geen plaats voor, maar mijn shelfie is ook beschadigd geraakt en de kant met de rode lakjes is gebarsten.

thegelnailpolishshelfie5

thegelnailpolishshelfie8

Allemaal mooie kleurtjes, ik moet niet meteen nog nagellak kopen!

Ik ben ook heel grote fan geworden van deze The Gel Nailpolish lakjes (review). Met de base en topcoat erbij blijven ze zeker een week goed zitten. De nagellakjes hebben ook allemaal een goede dekking en ze drogen snel!

thegelnailpolishshelfie
thegelnailpolishshelfie2
Als je benieuwd bent naar één of meerdere van deze kleurtjes, laat het me zeker weten, dan schrijf ik er misschien een review over!

thegelnailpolishshelfie7

Voor nu heb ik gekozen voor een vrolijk geel kleurtje, want na de vorige week kon ik wel wat happiness gebruiken op mijn nagels.

Dit is 28 hello sunshine met de base en top coat. Normaal is de lak mat, maar met de topcoat erover heb je weer een mooie glans.

Je kan de The Gel Nailpolish base en top coat en nagellak kopen bij Kruidvat!

Volg je me al op Bloglovin’ en Instagram?

Untitled-1


27 reacties op ‘Gewonnen: Essence The Gel Nailpolish Shelfie

 1. Wow, fantastisch! Ik heb net een lichtroze, groene en rode gekocht, met de base en top coat erbij natuurlijk. Ik wil heel graag geel proberen, maar die was uitverkocht. Dekken de lichte kleurtjes goed?

  Like

  1. Jammer dat nagellak zo lang niet goed blijft he. Ik heb er laatst weer een aantal moeten weggooien van Essie 😦
   Maar ik kan wel weer even vooruit. Ik heb gezien dat er in het najaar 3 kleurtjes bijkomen, ik wil die dan ook sowieso, kwestie van mijn collectie volledig te houden he , haha!

   Geliked door 1 persoon

   1. Hahahaha 🙂 🙂 ik doe er wat dissolvant bij als ze uitdrogen of stroperig worden, werkt! (de kwaliteit zal wel niet hetzelfde meer zijn maar kom) als je kleurtjes wil wegdoen 1 adres 😉

    Like

   2. Haha! Ja, ik had er een paar dubbel omdat ik er eerder al had gekocht en die heb ik al weggegeven jammer genoeg. Maar ik moet wel echt eens uitruimen bij mijn nagellak. Het is serieus overdreven hoeveel ik er nu heb!! I’ll keep you in mind 😉

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s