New In: Hema Bikini

hemabikini4

Laatst schreef ik een artikel over bikini’s onder de 35 euro. Het liefst was ik meteen al deze bikini’s gaan kopen, maar zes bikini’s kopen in één keer, dat is een beetje teveel van het goede.

Maar ik had wel een nieuwe nodig (en eigenlijk meer dan eentje), dus ik besloot toch 1 van de bikini’s uit dat artikel te kopen.

hemabikini3

Mijn absolute favorieten waren de eerste 2 bikini’s uit het artikel, eentje van de H&M en eentje van de Hema. Aangezien de Hema niet zo ver is besloot ik daar een kijkje te gaan nemen.

Het model was wel in de winkel, maar niet in het motiefje dat ik zocht. Ik paste de bikini dus om de juiste maat te weten, maar bestelde later via de website diegene die ik wou.

hemabikini2

Bikinitop € 14,00
Bikinislip € 12,50
(Deze prijzen zijn de Belgische prijzen en kunnen anders zijn in Nederland.)

De top van de bikini is een gedraaide bandeautop die goed stevig zit. Achteraan sluit je hem door een knoop te maken. Er is een bandje aan de top dat achter je nek doorgaat, deze kan je in lengte verstellen of er gewoon af laten.

Het broekje is een heel standaard bikinislipje. Niet echt heel speciaal, maar het zit wel heel comfortabel.

Ik moet wel zeggen dat de bikini rozer is dan ik verwacht had. Ik had eerder een mix van roze en oranje verwacht, zoals de kleuren van een zonsondergang. Dit is dus wel iets om rekening mee te houden als je deze bikini wil gaan kopen!

Op het etiket van de bikini staat dat de felle kleuren van de bikini kunnen afbleken door de zon, zeewater of chloor. Het is dus belangrijk om na het zwemmen je bikini goed te spoelen en wassen in niet te heet water (max 40 graden) en dan op te hangen om te drogen.

hemabikini1

Ik ben heel blij met mijn nieuwe bikini, het is de eerste keer dat ik dit soort model koop, maar ik vind hem wel leuk staan. Ook de kleuren en de print vind ik er heel zomers uitzien en het geeft me meteen een vakantiegevoel!

Deze bikini kan je in de Hema winkels en via de Hema website kopen in verschillende printjes.

Volg je me al op Bloglovin’ en Instagram?

Untitled-1


Een reactie op “New In: Hema Bikini

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s