Essence Sun Club 2 in 1 Bronzing Powders

sunclub7

Een instant zomergevoel! Daar zouden deze nieuwe Sun Club producten van Essence voor moeten zorgen. En als ik naar de verpakking kijk, doen ze dat ook wel een beetje, want deze 2 in 1 bronzing powders van Essence zien er echt prachtig uit.

sunclub12

Er zijn 2 van deze prachtige 2 in 1 Bronzing Powders verkrijgbaar en ik nam ze allebei mee om te reviewen.

links – 20 sunset – lichtere, matte bronzer gecombineerd met blush

rechts – 10 sunshine – donkerdere, matte bronzer gecombineerd met highlighter

sunclub13

De verpakking zelf is een typische Essence verpakking. Een standaard vierkant plastic doosje met de naam van het product op. Niet heel speciaal, maar wel stevig en het laat het product op zich wel mooi uitkomen.

sunclub4

links 20 sunset – rechts 10 sunshine

En dat het product hier mooi uitkomt is zeker belangrijk, want kijk dan hoe prachtig deze Sun Club 2 in 1 Bronzing Powders zijn! Ik kan gewoon niet stoppen met naar ze te kijken!

De Bronzing powders bestaan elk uit 2 kleuren. Elk heeft een matte bronzer en hierbij heeft sunshine een higlighter en sunset een blush toegevoegd gekregen. De poeders lopen mooi door elkaar heen, zo zijn de poeders samen of apart te gebruiken.

Elke verpakking bevat 10 gram product.

10 sunshine

sunclub10

sunclub6

10 sunshine

Een matte bronzer met een lichte highlighter met shimmer erin. De highlighter heeft een wat koelere ondertoon, de bronzer een warme ondertoon.

sunclub8Achteraan op de verpakking staan tips hoe je het product kan aanbrengen.

sunclub2

Je kan ervoor kiezen om de kleuren apart van elkaar aan te brengen of te mengen. Echt helemaal apart aanbrengen is wel zo goed als onmogelijk omdat de kleuren toch echt teveel in elkaar overlopen. Je zal dus wel altijd iets van het andere product meekrijgen.

sunclub15

highlighter – bronzer – highlighter en bronzer samen

Het pigment van de highlighter is goed en hij ziet er ook erg mooi uit. Hij is wel een beetje koel van kleur, maar aangezien je met een kwast makkelijk een beetje van de bronzer meekrijgt, wordt hij al snel warmer.

Het pigment van de bronzer is wat minder, maar hij heeft wel een mooie kleur. Hij neigt een beetje naar het oranje, maar dit is niet te erg en je kan er mooi je gezicht warmte mee geven of mee shapen.

Als je de 2 samen mengt krijg je een prachtige kleur. Als je meer van de highlighter neemt, krijg je een highlighter, meer van de bronzer en je krijgt een shimmery bronzer. Aan jou de keuze!

sunclub16

Ik heb de bronzer en highlighter zo sterk mogelijk aangezet om ze goed op foto te laten overkomen. Ik gebruikte ze apart en blendde ze een beetje in elkaar. Ze gaven mijn gezicht een mooie glow.

20 sunset

sunclub11

sunclub5

20 sunset

Een iets lichtere, maar ook matte bronzer met een warme roze blush met shimmer erin. Zowel de blush als de bronzer hebben een warme ondertoon en passen ook erg mooi samen!

sunclub9

Ook hier uitleg over hoe je het product kan gebruiken.

sunclub3

Ook hier kan je ervoor kiezen om de kleuren apart aan te brengen of te mengen, maar je hebt dus hetzelfde ‘probleem’ als met het andere poeder. Hoewel ik dit niet echt als een probleem zie. Je krijgt 3 voor de prijs van 1!

sunclub14

blush – bronzer – blush en bronzer samen

De blush vind ik prachtig. Hij is roze met een gouden glans erin (die je jammer genoeg niet echt ziet op de foto). Ook is hij erg sterk gepigmenteerd, dus bij het aanbrengen is het wel even opletten.

Ook bij deze is de bronzer iets minder goed gepigmenteerd. Deze bronzer heeft ook een lichtere toon dan de andere.

Als je de kleuren samen mengt krijg je een prachtige koraalkleurige blush!

sunclub17

Ook hier weer hevig aangezet zodat jullie de blush en bronzer goed zouden zien op de foto.

Deze is mijn favoriet! Ik kan niet weerstaan aan een mooie blush en deze heeft echt een prachtige kleur en een goed pigment. Ook dit 2 in 1 Bronzing Powder geeft mijn gezicht een healthy sunkissed glow!

sunclub12

Ik ben echt erg tevreden met deze 2 Sun Club producten van Essence! Ze zijn niet alleen een mooie toevoeging aan het assortiment, maar ze zijn ook echt de moeite waard op aan te schaffen! De pigmentatie van de bronzers mocht wel een beetje meer zijn, maar de blush en highlighter maken dat tekort zeker goed!

De Essence Sun Club 2 in 1 Bronzing Powders kan je terugvinden in het vernieuwde assortiment voor € 3,59.

Volg je me al op Bloglovin’ en Instagram?

Untitled-1


4 reacties op ‘Essence Sun Club 2 in 1 Bronzing Powders

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s