Bloggerswap!!

Via facebook kwam ik terecht op een pagina voor een Belgische bloggerswap. Ik vond het meteen een heel fijn idee, zo leerde ik meteen wat leuke Belgische bloggers kennen en kon ik ook eens meedoen aan een swap!

Ik schreef me dan ook meteen in! Er werden lootjes getrokken, jij kon je eigen verlanglijstje opgeven en kreeg dan iemand anders verlanglijstje in je mailbox. We hadden ongeveer een maandom spulletjes te kopen voor onze swappersoon en deze op te sturen. En op 7 maart mochten we dan onze pakketjes openen!

Ik kreeg een pakketje van Eva, neem zeker eens een kijkje op haar blog!!

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Het eerste wat ik dacht was: Joepie!! Paaseitjes!! (Ja, ik hou van chocolade, haha!)

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Alles was erg leuk verpakt in schattig inpakpapier en er zat ook een lief kaartje bij. Er waren ook kleine post-its met hints geplakt op elk verpakt cadeautje, maar die waren jammer genoeg losgekomen, dus ik vond ze pas aan het einde onderaan in de doos toen ik alles al had uitgepakt.

IMG_20150309_125629

En dit is dan de inhoud!!

Het Absolute Rose palette van Catrice en de Longlasting lipstick 02 All you need is red stonden beide op mijn wishlist! Ook zit er nog een heel mooi Crushed Crystals lakje van Catrice in, 02 PLUMdogMillionaire. En verder nog 2 staaltjes, Yves Rocher Hydra Végétal 24H Intense Hydrating Gel Cream en Kneipp Body Cream Vijgenmelk en Arganolie. En dan natuurlijk paaseitjes, die stiekem allemaal al op zijn, maar daarvoor had ik hulp van mijn vriend en mijn nicht.

Eva, heel erg bedankt voor dit leuke pakketje! Ik ben er erg blij mee!

Volg je me al op Bloglovin’ en Instagram?

Untitled-1


13 reacties op ‘Bloggerswap!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s